TKS Bygg

Vi har handlet mange forskjellige stillas- og anleggsprodukter av Mesa Materiell gjennom nesten 25 år, og vi er strålende fornøyd med dem. Vi kjøpte vår første stillasløsning av Mesa Materiell i 1997, fordi det passet oss bedre enn å leie nye løsninger hver gang. En av lysmastene vi kjøpte den gangen har vi fremdeles. Jeg kjente Geir Petter fra før, og siden Mesas produkter passet oss bra, var det et enkelt valg. Siden den gang har vi ikke benyttet oss av andre forhandlere, for med Mesa Materiell vet vi hva vi får.

Vi har stort sett en klar idé om hva vi trenger å kjøpe fra dem, men i de tilfellene vi har fått rådgivning av Geir Petter, har denne vært veldig bra. Vi får svar på det vi lurer på, og leveransen er rask. Ofte får vi varene levert dagen etter bestilling. De holder sitt ord og sørger for at alt går i orden. Kort sagt er Mesa Materiell ryddig og ordentlig, og vårt lange kundeforhold sier mye om hvor fornøyde vi er. Vi anbefaler dem varmt til andre!

 

Er du ute etter stillas- og takløsninger for byggeprosjekt innen proffmarkedet? Kontakt oss i Mesa så vil vi hjelpe deg å velge rett løsning!

Kontakt oss