Hersleth Entreprenør AS

Hersleth Entreprenør v/ Nicolai Balchen nicolai.balchen@hersleth.no

Vi kjøpte PROF murerstillas med tilhørende aluminiumskomponenter til to forskjellige prosjekter, ett i 2018 og ett i 2020. Vi hadde HAKI stillas fra før, men på grunn av prosjektenes størrelse trengte vi å utvide. Med PROF murerstillas, som er kompatibelt med HAKI, trengte vi ikke å bytte ut alle komponentene.

Grunnen til at vi kjøpte stillaset av Mesa Materiell, var at vi fra før hadde benyttet oss av Mesas stillaskurs. Vi hadde god erfaring med firmaet, og de hadde det vi trengte til våre prosjekter.

Vi fikk god rådgivning av Geir Petter. I det siste prosjektet skulle vi mure med tegl, noe vi ikke var vant med, og med tegneprogrammet sitt hjalp Geir Petter oss med å få et stillas som var optimalt for mureren.

Ut fra tegningen ble det laget en liste over hvilke deler som trengtes. Vi endte opp med noen deler mer enn det vi trengte, og Postens leveranse ble litt forsinket, men prosessen med retur gikk fint, og Mesa Materiell ga sitt beste under omstendighetene. Sjåføren deres var også veldig hyggelig.

Generelt var opplegget bra, og det er svært lett å forholde seg til Geir Petter. Vi hadde tett kontakt i kjøpsprosessen, og innspillene hans var verdifulle. Han fant gode løsninger ut fra våre forutsetninger. På grunn av stor pågang i den perioden vi kjøpte, hadde de ikke anledning til å montere for oss, men dette ordnet vi greit på en annen måte. Full pakke med montering hadde gjort kjøpsopplevelsen enda bedre, men vi er svært fornøyd med Mesa Materiell! 

Til andre som vurderer å kjøpe stillas av Mesa Materiell vil vi si: Ta kontakt med Geir Petter! Man får veldig god hjelp til å finne de beste løsningene. Vi vil absolutt anbefale dem til andre!

 

Er du ute etter stillas- og takløsninger for et byggeprosjekt innen proffmarkedet? Kontakt oss i Mesa så vil vi hjelpe deg å velge rett løsning!

Kontakt oss