Frostvakt 25

Forebygging av problemer med istapper fra takfot og takrenner.

Frostvakt 25 forebygger problemer med istapper fra takrennene, og skader som forårsakes av frosne nedløpsrør. Frostvakten består av en fire meter lang tilkoblingskabel med støpsel. Den kobles til et jordet vegguttak via jordfeilbryter. Den kan brukes både i takrenner og nedløpsrør for å smelte snø, og hindre at det dannes farlige istapper. Kan også brukes andre steder der frost og kulde er et problem.

Lovpålagt å iverksette tiltak mot is og snø

Som gårdeier er man lovpålagt å iverksette tiltak med en gang snø eller is kan falle fra et hustak og ned på et offentlig sted. Man kan sette opp skilt eller lignende avsperringer som gjør det helt tydelig at ferdselen er truet med fare, men man plikter å løse problemet innen syv dager.

Ved å ta de riktige forholdsreglene kan man unngå livsfarlige istapper som kan falle ned på gaten.

Merk at nyere hus uten skader ikke skal ha et problem med istapper. Har du problemer med istapper fra taket, kan dette tyde på at du har et tak som ikke fungerer optimalt.

Intelligent frostvakt

Ebeco Frostvakt 25 er en intelligent varmekabel som ikke kan overopphetes. Den gir maksimal effekt der det trengs, på is og snø. Den skrur ned effekten der den ikke rører frost eller is, og er derfor også en økonomisk beskyttelse.

Den kan også utmerket brukes i midlertidige installasjoner og bygg. Frostvakt 25 kan også brukes til beskyttelse av varmepumpe og større rør.

Her kan du bestille frostsikring.

Frostvakt kommer i lengder på alt fra 5 til 30 meter, og med en effekt på 125 W til 750 W. Noter gjerne dine spesifikasjoner slik at du får det produktet som passer best for deg.

Kontakt oss

Er du usikker på hva som passer best for ditt tak?
Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg å finne rett produkt til rett behov.

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 256 MB.