Modulstillas

Modulstillas er en fleksibel stillasløsning

Et modulstillas gir stor fleksibilitet. Stillaset kalles også for murerstillas, tungstillas eller HAKI-stillas, etter den største produsenten av denne typen. Modulstillaset er den mest benyttede typen stillas innen bygg og anlegg, og kan brukes ved alle typer prosjekter, selv de mest krevende.

kjøpe stillas
Mesa modulstillas
Stillasnett

Modulstillas for krevende forhold

Modulstillaset er lett og raskt å bygge, og passer på selv kompliserte byggeplasser med krevende forhold. Stillaset settes sammen av forskjellige moduler. Det gjør at det enkelt kan bygges i bredden og høyden helt etter behov, og stillaset har dessuten brede plattformer som gjør at det egner seg svært godt til tyngre arbeid og materialer. Modulstillaset kan bygges ut med løse koblinger og rør, og dette gir svært mange muligheter for montering gjennom ulike faser av et byggeprosjekt. Det at modulstillaset settes sammen av mange små komponenter gjør at det er enkelt å frakte det inn på steder med dårlig adkomst, som smale gater, bakgårder og trappe- og heissjakter.

 

Et stillas egnet for tyngre arbeid

Modulstillaset er laget av galvanisert stål. Når det er riktig montert er det svært stabilt, og tåler stor vektbelastning fra både mennesker, materialer og utstyr. Dette gjør stillaset godt egnet til tyngre arbeid. Ved enklere arbeider, som maling og pussing av fasader, kan det være mer økonomisk forsvarlig å benytte et lettstillas fremfor modulstillas.

 

Bruk modulstillas med tak over tak

Et modulstillas passer godt til prosjekter som innebærer ekstra belastning. For enkel adkomst kan vare- og personheiser kan monteres inntil, og hvis det er nødvendig med en tak over tak-løsning over byggeplassen, krever det at fundamentet er et modulstillas.

Ta kontakt med oss for å leie modulstillas!

Trenger du en stillasløsning til ditt byggeprosjekt? Send oss en henvendelse med en kort prosjektbeskrivelse for å finne ut hvordan Mesa kan hjelpe deg.

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 256 MB.

Birger Flaatnes
Daglig leder Mesa AS
Strømsveien 314
1081 Oslo
Telefon: 982 43 100
E-post: birger.f@optus3.sg-host.com