Lettstillas

Lettstillas er en kostnadseffektiv løsning

Mesa tilbyr utleie av lettstillas fra Layher. Et lettstillas er smalere enn et modulstillas, og har fiksert høyde og bredde på hver enhet. Den effektive arbeidsbredden er 60 cm. Lettstillaset er hovedsakelig laget av aluminium, noe som gjør det lett å frakte. Den enkle utformingen gjør det billigere å produsere enn modulstillas, og det gjør det også billigere å leie.

 

Lettstillas er egnet til enklere oppdrag

Det stilles ikke like strenge krav til lettstillasets belastningskapasitet som det gjør til modulstillasets. Lettstillaset fra Layher befinner seg i belastningsklasse 3, og er godkjent for belastning på inntil 200 kg/m2.

Dette gjør at et lettstillas ikke kan brukes til alle typer arbeid. Belastningskapasiteten påvirker likevel ikke hvor høyt stillaset kan bygges. Et lettstillas passer godt til oppgaver som for eksempel fasadearbeider som maling og pussing, enklere nybygg- og vedlikeholdsoppdrag, utskifting av vinduer, samt sikring ved arbeid på tak. Det egner seg også godt for arbeid innendørs.

For arbeider med mange mennesker og tunge materialer og utstyr kreves det modulstillas. Ønsker du en tak over tak-løsning over din byggeplass, må det også monteres på et modulstillas.

 

Et stillas med enkel montering

Et lettstillas er sikkert og stabilt å jobbe i. Enhetene monteres enkelt sammen uten at det er behov for mye ekstra utstyr. Komponentene har lav vekt, og det reduserer transportkostnadene. Den enkle utformingen gir også svært tidseffektiv montering.

Ta kontakt med oss for leie av stillas!

Trenger du stillasløsninger til ditt byggeprosjekt? Send oss en henvendelse med en kort prosjektbeskrivelse for å finne ut hvordan Mesa kan hjelpe deg.

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 256 MB.

Birger Flaatnes
Daglig leder Mesa AS
Strømsveien 314
1081 Oslo
Telefon: 982 43 100
E-post: birger.f@optus3.sg-host.com